feb
9

Én is megpróbálom

| Szerző: Gabor1981 | 9:31 am

Móni, Szapi és Volker rábeszélésére én is megpróbálkozom blog írásával. Egyenlőre nem tudom, hogy pontosan milyen gyakran és milyen hosszúságban fogok írni, de igyekszem.

Mivel "köztudottan" DVD-kkel és filmekkel foglalkozom, lehetséges, hogy ezekkel kapcsolatban fog a legtöbb hozzászólás születni, illetve leginkább a velem történő eseményekről fogok - hogy szépen fogalmazzak - széles körű tájékoztatást nyújtani. És lesz történés az elkövetkező 4 hónapban: szakdoga leadás 2 hónap múlva, majd az államvizsga, hogy csak a sulis dolgokat említsem - bár ezek most pont elegek lesznek :)

Egyet inkább már most tisztáznék: nem biztos, hogy nagyon mélyreszántó gondolatokat fogok írni (bár biztos lesz ilyen is), lehet rászánok majd egy-egy bejegyzést pl.egy olyan DVD-nek, ami nekem nagyon tetszik és az adott napon megjelent vagy ha láttam egy olyan LOST részt, amitől elállt szavam, stbstb, remélem ez senkinek nem lesz probléma :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr32931627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volkerpapa · http://volker.hu 2009.02.09. 09:41:50

Örülök, hogy rászántad magad. Szívesen olvasunk majd a felsorolt témákról, meg úgy általában bármiről ;-)

Szapi · http://webrontgen.hu 2009.02.09. 09:53:23

:) Már a tegnapi nap folyamán többször kerestem a blogodat, hátha ráakadok. Sok sikert kívánok hozzá, és nem feltétlenül kell mély gondolatokat írni :)
süti beállítások módosítása