jan
12

Nyílt nap

| Szerző: Gabor1981 | 4:30 pm

Rájöttem, hogy a sportolás nagyon jó és felüdítő dolog! Az elmúlt pár napban voltam egyszer teniszezni és kétszer squasholni is. Ráadásul a tegnapi squash után Attilával szaunáztunk is egyet, ami annyira kellemes volt, hogy elhatároztuk, rendszeresen fogunk járni! Elvileg vasárnap úszás van betervezve, ha nem jön közbe semmi akkor ezt a kikapcsolódást is elkezdjük űzni.

Kedden nyílt nap volt a ZSKF-en, és mivel egyrészt nővéremet akarom rávenni, hogy tanuljon tovább, másrészt Kriszta is érdeklődik a sulik után, így meglátogattuk a fősulit infókat begyűjteni. A BKV sztrájk miatt sajnos késtünk, de vegül nem maradtunk le semmiről. Egy kisebb előadásra ültünk be, ahol elmondták a suli fő előnyeit, majd meglátogattuk a számomra legfontosabb helységet az épületben: a büfét. Nagyon szépen megcsinálták, bár jobb lenne, ha a régi, családi vállalkozás maradt volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://napigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr711677188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása