jan
6

Esti squash

| Szerző: Gabor1981 | 9:01 am

Idén eldöntöttem, hogy megpróbálok minél többet egészségesen élni, azaz helyesen enni, nem idegeskedni, sportolni.

Ennek szellemében tegnap megvolt az első sportnapom: Attila és Tomi invitálására meglátogattunk este egy squash pályát. Természetesen nem ment simán a dolog, mert este 8ra volt foglalva Erzsébeten egy pálya, de ott valami adminisztrációs hiba miatt nem kaptuk meg a lehetőséget a játékra. Így beültünk Tomi kocsijába és átmentünk Lőrincre, ahol 9től volt szabad pálya. 1 órát játszottunk, nagyon kimerítő volt. Mikor befejeztük, Attilának eszébe jutott, hogy a másik hely ahol otthagytuk az én autómat lehet 10kor bezár... odatelefonáltunk, azt mondták 15 perc alatt érjünk vissza, mert becsukják a kaput. Tomi tempós lábának jóvoltából vissza is értünk negyed óra alatt, majd a hóesésbe elfáradtan hazafele vettem az irányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://napigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr901650851

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.04.18. 10:05:21

Martin Gore új szólóalbuma - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volkerpapa · http://volker.hu 2010.01.06. 11:41:35

Üdvözlöm az újévi elhatározásaidat - egyrészt hogy gyakrabban írsz majd, illetve az egészséges életmódra törekvésedet :-)

Nem árt ilyen korban már odafigyelnünk... na jó nem károgok, mint egy vén trotty. ;-)

Szapi · http://webrontgen.hu 2010.01.06. 13:32:17

Hajrá-hajrá!

Én is le akarom dobni a karácsonykor felhalmozott zsiradékot a törzsemről... :)

Azt hiszem újra kezdem a tavalyi "diétám" :)
süti beállítások módosítása