ápr
23

Nagy fába a fejszét

| Szerző: Gabor1981 | 8:40 pm

Többen tudják rólam, hogy tavaly nyár óta az egyik barátommal - üzlettársammal egy vendéglátó helyet szeretnénk nyitni. Nagyon-nagyon-nagyon sok helyet néztünk, többel az alkudozásig jutottunk, de aztán valami mindig közbejött, és soha nem lett semmi a dologból.

Egészen mostanáig. Úgy néz ki megtaláltuk azt a helyet, ami ki szeretnénk bérelni és közösen sikerre vinni. A hely a Jószef körút - Krúdy Gyula utca sarkán egy pincehelység. A hely a konyhával és vendégtérrel együtt majdnem 300m2, több teremből, különteremből, tánctérből és teljesen felszerelt konyhából áll. Elképzelésünk szerint egy Dán pub-ot csinálnánk, Dán sörökkel és ételekkel. A hely teljesen fa borítású, jelenleg indián motívumokkal díszitett, de ezeket mindenképp lefestjük. A konyha és a jó sörök melett programok szervezésével szeretnénk becsábítani a vendégeket: dumaszínház, pókerverseny, koncert, stbstb.

A lényeg: május 15 után mindenkit sok szerettel várunk az újonnan megnyílt Andersen Pub-ban! És ami fontos: mindenkitől, aki meg fog fordulni a helyen őszinte véleményt fogok kérni, hogy mit kellene változtatni, fejleszteni a siker érdekében. Nyitóbuli temészetesen lesz, amiről mindenkit időben értesíteni fogok. És ha tetszik a hely, szabad híresztelni a barátok körében :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr851076725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volkerpapa · http://volker.hu 2009.04.24. 12:22:51

Örülök, hogy a sok utánajárás végül meghozta a gyümölcsét és sikerült kiválasztani a helyet. A nyitóbulin mindenképpen részt veszek ;-)
A külön termek egyike esetleg hálópartyzásra is alkalmas? :D

Szapi · http://webrontgen.hu 2009.04.24. 15:33:10

Várjuk a nyitóbulit!

Még úgysem ettem dán kaját, és nem ittam dán sört :)

Z Réka 2009.04.24. 20:41:32

Én meg azt remélem, hogy az én kedvemért az egyik dumaszínházas estre meghívást fog kapni Somogyi András is :)
És az őszinte véleményemre megint számíthatsz :)
süti beállítások módosítása