feb
13

Az Intercom a tegnapi napon közzétette friss megjelenési listáját! Valószinűleg ez az esemény csak nekem jelent elmondhatatlan élményt, mégis 1-2 címet megemlítenék, amiket és is várok és valószinű meg is veszem őket.

Március 18 nagy nap lesz, megjelenik a Lost negyedik évada. Én jelenleg az ötödik évadot nézem, engem rendkívüli módon megfog ennek a sorozatnak a hangulata, csak ajánlani tudom bárkinek (de hogy a Veronica Marsban mit kerestek ott azok a számok amik a Lost-ban, nemtudom!)

Április 1: és ez nem tréfa, jön a Madagaszkár 2! Moziban nem láttam, és az első rész nekem nagyon bejött. Bár most hallottam negatív kritikákat, hogy nem annyira jó és szinte az egész poénáradatot a pingvinek viszik a hátukon, sebaj, én kiváncsi vagyok rá. Az előzetest láttam, ebből egy kis szöveg részlet, ami nekem rendkívül tetszik (természetesen a pingvinek mondják) " Attention! This is your captain speaking. A have got a good news and bad news. The good news is we landing immediately, the bad new is, the CRASH LANDING"

Április 3 James Bond nap lesz. Az Intercom sosem jelentet meg pénteken DVD-t, ez a nap mégis péntekre esik, valoszínű valamilyen nagy eseményt fognak a megjelenés köré keríteni. A Quantum csendjét szintén nem láttam moziban, DVD-n biztos megteszem!

És április 8: Amikor megáll a Föld! Ez a film nemrég megy a mozikban, és máris kapható lesz. Várom, szeretem az ilyen stilusú filmeket, biztosan meg fogom nézni.

És bár biztos nem fogom megvenni, de megemlítem, mert Volkernek és Szapinak is nagyon tetszett a Trópusi vihar című film, március 25-től megvásárolható lesz Blu-ray lemezen :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr87939742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volkerpapa · http://volker.hu 2009.02.13. 13:52:43

A Veronica Marsos Lost számsoros sztorit kifejthetnéd kicsit bővebben - pl melyik részben melyik időpillanatban tűnik fel a számsor a VM-ben illetve ez a számsor mit jelent a Lostban (ez utóbbi sorit én nem nézem, így nem tudom hova tenni ezt az egész számsoros témát).

Ami a dvd megjelenéseket illeti én nem várom annyira ezeket a filmeket, illetve a Madagaszkárról én sem hallottam jókat, a James Bond sorozat nálam már Pierce Brosnannál végetért, bár a Casino Royal-t még megnéztem, de ez a Quantum of Solace már nem csigázott fel. Az Amikor megállt a föld-et moziban megnéztem - jópofa volt, de nagyobbat is dobhatott volna ezen a témán. A Trópusi Vihar Blu-ray változatának örülök - bár még nincs ilyen lejátszóm :), de ez a film nagyon bejött - a szinkron valami eszméletlen jó lett, bár a bővített változatot csak angolul láttam, az is nagyon jó hangulatú volt, kifejezetten Robert Downey Jr játéka nyűgözött le.

Szapi · http://webrontgen.hu 2009.02.14. 15:48:32

Sziasztok! Madagaszkár 2-t meg akartuk nézni moziban (mi jókat hallottunk róla), de valahogy mindig más filmet néztünk meg :).

A trópusi viharra lehet hogy én is befizetek - de csak DVD-n. James Bond viszont az elmúlt 10 évben nem tudott lekötni.
süti beállítások módosítása